Trainingsreeks

Leer, Leef en Creëer vanuit je Authentieke Kracht

 

 

Bonus Wat ga je leren en ervaren?

Opdat je er zoveel mogelijk uit zou halen en per direct een impact op je leven en je eventuele business zou maken bieden we je het volgende aan:

 •     Online meeting ter opvolging, met alle deelnemers, een maand later.
 •     Toegang tot besloten Facebook-groep (per level) waar de oefeningen, audio's en teksten constant beschikbaar zijn.
 •     Alle oefenmateriaal en aanverwante info wordt ook via e-mail ter beschikking gesteld.
 •     Mogelijkheid tot persoonlijke opvolging en begeleiding vanwege Ingrid en Peter.
 •  

BASIC LEVEL

 • Je leert de werking van de breinen in ons hoofd, hart en buik en de interactie met het onderbewustzijn.
 • Je ontdekt hoe je hart, hoofd, buik en zielsenergie samenbrengt in één lijn.
 • Je ervaart hoe je vanuit je eigen authentieke zelf leeft.
 • Je leert omgaan met de innerlijke strijd tussen intuïtie en verstand
 • Je leert hoe je kan manifesteren vanuit je hartsenergie en zo jouw leven (en zaak) naar een volgend level te tillen.
 • En nog veel meer …

Deze trainingsreeks leert je je leven vorm te geven vanuit jouw eigen essentie, jouw eigen authentieke kracht. te vertrouwen op je onderbuikgevoel, je ‘gutfeeling’, je intuitie, of heb je vaker dat je achteraf denkt, had ik er maar naar geluisterd, want…..? Leef jij vanuit de eenheid van je hoofd, hart, buik en je authentieke kracht?

 

Stapsgewijs leiden we je naar de toestand van waaruit je kan manifesteren vanuit je hartsenergie. Voor ons geen theorie, maar werkelijkheid. Ontdek waarom ‘the law of attraction’ voor de meesten niet werkt en leer de manier waarop het wel kan. Iedereen heeft alles in huis om het leven te leiden dat men wil. Kwestie van het te doen en telkens weer groeikeuzes te maken zodat er leiderschap over je leven ontstaat.

 

Theorie en praktijk wisselen mekaar af op een zodanige wijze dat je hier meteen mee aan de slag kunt in het dagelijks leven.

 

– Peter Kupers & Ingrid Huskens-Hermens -

 

 

ADVANCED LEVEL

 • Persoonlijke duiding bij eerder ervaren blokkades en weerstand.
 • Verder uitdiepen van oefeningen (betere allignering; betere aarding met oa stemwerk, betere focus, transformatie van negatieve gedachten, emoties en energieën naar positieve gedachten, ...).
 • Diepere belichaming van de uitlijning van hoofd/hart/buik met oefeningen welke dagelijks in de persoonlijke en zakelijke wereld toepasbaar zijn, zodat je jouw bedrijf of jezelf in je werk en privé, ook echt neer kunt zetten vanuit jouw levensstijl, levenskracht en zijn.
 • Hoe omgaan met mensen en situaties waar je niet onderuit kunt en mee moet dealen terwijl ze op dit moment niet je ‘bloedgroep' zijn. We werken hiervoor verder aan authenticiteit in gespreksvoering via bewustwording van lichaamstaal.

PREMIUM LEVEL

 • Werken aan trillingsopbouw en aan je eigen innerlijke ruimte.
 • Vertrouwen en flexibiliteit opbouwen.
 • Numerologische duiding van de rode draad in je leven.
 • Blokkades weghalen uit de toekomst.
 • Welke stappen te zetten voor het bereiken van je doel.
 • Maskers van beperkende conditionering en afgescheidenheid afleggen.
 • Thuiskomen in jezelf en in je ziel.

 

Praktische informatie

Basic Level:           9 en 10 Maart 2019

Advanced Level:   6  en 7 April 2019

Premium level:     4 en 5 mei 2019

 

Meld je aan via deze link.

 

LOCATIE

Het witte Peutz gebouw aan de Oliemolenstraat 60 te Heerlen. Klik hier voor routebeschrijving

 

INVESTERING:

 EARLY BIRD --> € 1497,00 voor de drie weekenden.
VOLE PRIJS --> € 2250,00 voor de drie weekenden
Btw incl. voor particulieren en excl. voor bedrijven - factuur op aanvraag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://goo.gl/forms/9iLlSrF7FW1uSnAk1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vegan en vegetarische lunch, snack en drank inbegrepen.  Parkeren is gratis

 

TRAINERS

Ingrid en Peter zijn beide therapeut, trainer en coach met hun specifieke specialisaties.

 

Ze hebben al duizenden levens helpen transformeren, door het verschil door zowel op mentaal, emotioneel, fysiek als energetisch niveau te werken. Die combinatie kom je niet vaak tegen. Hun doelgroep zijn particulieren en ondernemers die hun leven en zaak naar een volgend level willen tillen.

 

 

 

 

Enkele reacties van deelnemers

 

"Ik ben zeer praktisch en rationeel ingesteld, dus ik volgde tot op heden alleen rationele trainingen. Via deze masterclass kon ik ervaren dat ons denken dikwijls volledig fout wordt gestuurd. Voor mij een echte eyeopener en een aanrader voor iedereen! Bedankt Peter en Ingrid! "

Geert Knockaert uit Houthalen

 

 

"Leven vanuit authentieke kracht" is een "authentieke" workshop waarin je praktische tools aangeboden worden waarmee je zelf aan de slag kan en die bruikbaar zijn in het leven van elke dag. Peter en Ingrid vullen elkaar perfect aan en zorgen voor een prima begeleiding. Ze bieden ook een goede navolging van de workshop via een online meeting.  De masterclass is zeker een aanrader voor ieder die meer in zijn eigen kracht wil gaan staan! "

H.S. uit Gent"Deze masterclass heeft mij zoveel gebracht - dat de liefde naar me terugstroomt - ik weet nu hoe ik in mijn kracht kan blijven staan - mijn energie kan verhogen - de dingen uit een vorig leven opruimen waar ik nu nog last van heb - het speciale plekje in mijn hart gevonden voor de innerlijke rust en van waaruit ik mijn wensen de kosmos in heb gestuurd - de liefde die ik heb mogen ontvangen van jullie   - echt geweldig"

Marlies Vogel uit Weert

 

"Ik heb veel geleerd vandaag en ook nog veel om over na te voelen. Tijdens mijn rit naar huis heb ik mezelf vanuit mijn eigen ik voelen autorijden, in meer aanwezigheid en zelfbesef. Ik zal zeker meer oefenen in ademen en in 'tegen je eigen ruggengraat aanleunen'. Dat kan ik praktisch overal doen."

Linda Van Oers uit Roosendaal

 

"Ik werd door een vriendin nieuwsgierig gemaakt voor deze workshop en schreef me samen met mijn zakenpartner in.
De relatie tussen je persoonlijke groei en de groei in je bedrijf sprak ons beiden aan.
Tijdens de workshop maakten we een heuse reis naar onszelf en onze eigen kracht, we kregen ook talloze tips aangereikt en de opdracht er verder mee aan de slag te gaan. De online meeting een aantal weken later was een echte meerwaarde!

Zowel tijdens de workshop als tijdens de meeting schepten Peter en Ingrid door hun open en niet-oordelende houding de nodige ruimte voor iedereen om in zijn of haar eigenheid én op eigen tempo op zoek te gaan naar zichzelf. Dat schepte dadelijk een band tussen de deelnemers en zorgde voor een ongekende openheid naar elkaar toe. Op vraag van de deelnemers zelf wordt er een vervolg aan gebreid en dat vat alles samen: de workshop is een mooie start voor een unieke zoektocht naar jezelf onder ervaren begeleiding. Een aanrader voor iedereen die op persoonlijk (en dus ook professioneel vlak wil groeien)."

  Jeannine De Vijlder uit Genk

 

"Ik voel mij heel gelukkig en dankbaar tegenover Peter en Ingrid dat ik juist bij hen deze cursus heb kunnen volgen . Hun deskundige wijze van aanpak en hun professionele begeleiding is voor mij een sluitstuk van een gemis waarnaar ik voor mijzelf op zoek was maar nergens vond. Ingrid en Peter vulden elkaar aan of gaven elk vanuit hun specialisatie een eigen invulling en dikwijls kwam daar een praktijkoefening bij. Iedereen werd aangemoedigd zijn/haar issue te verwoorden, te uiten en altijd met nodige respect voor de cursist.

Nooit gedacht dat een buikgevoel je zo hard naar de waarheid kan leiden en nooit gedacht dat je hoofd je zo hard kan misleiden, wel gevoeld dat je vanuit je hart zo puur kan manifesteren. Hoofd, hart en buik worden op 1 lijn gezet. En vertrouw er maar op want dat evenwicht geeft een juiste richting aan in je leven.

 

Het is boeiend, het is verhelderend en door een duidelijk opgebouwde en onderbouwde theorie voor iedereen te volgen. Toepassingen en oefeningen zijn nooit ver weg en ze bieden het inzicht in jouw 'secrets of life' die jouw levenswijze een andere richting (ten goede) doet uitgaan. Een kleine tijds-en financiële investering nu geeft op termijn een onschatbare waarde aan jezelf. De achteraf toegestuurde oefeningen, tekst en filmpjes zijn een grote hulp om met de leerstof bezig te blijven. De datum van de online meeting was een stok achter de deur om de draad opnieuw op te nemen. Een onschatbare meerwaarde! "

M.S. uit Leuven

 

Meld je vandaag even aan want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt

 

BASIC LEVEL >>>

ADVANCED LEVEL >>>

Vragen?

Peter Kupers – 0032/499/18 38 65 (info@peterkupers.be)

Ingrid Huskens-Hermens – 0031/6 23907025 (ingrid@leefjepassie.com)