Masterclass + Coachingstraject
Leiderschap over je eigen Leven

Wil je een volgende groeistap zetten in jouw persoonlijke en zakelijke leven? Wil je het spel van het leven groter gaan spelen ? In dit programma krijg je inzicht in wat het exact is dat je tot nu toe tegenhoudt om de volgende stap te zetten in je leven of business. Daarnaast krijg je helder voor ogen waar momenteel de mogelijkheden voor je liggen die je tot nu toe nog niet eerder zag. Grijp deze kans om jezelf op te laten rijzen, voor welke uitdaging je ook staat!

 

Ontdek hoe je zelfleiderschap kan ontwikkelen. Als jij groeit, groeit immers iedereen om je heen. Lees verder om meer te ontdekken.

 

     – Peter Kupers –

 

 

 

Gastheer
Peter Kupers

Meld je
hier aan

 

 

 

Voor wie en wat is het basisprogramma?

Deze masterclass wordt geleid door mezelf, ik begeleid tevens de persoonlijke coachingssessies. Wil je meer over mij ontdekken, bezoek dan de ‘Over Peter’ pagina.

 

VOOR WIE?

  • Voor degene die klaar is voor de volgende stap in zijn leven en hierbij extra hulp kan gebruiken.
  • Voor de persoon die helder voor ogen heeft welke resultaten te boeken, maar nog niet helemaal helder heeft hoe dit voor elkaar te krijgen in een zo kort mogelijke tijdsspanne.
  • Als je het gevoel hebt dat je toe bent aan de volgende stap? Succesvoller zijn in waar je goed in bent.
    Een job waar jij gans je potentieel in kwijt kan?
  • Als je iemand bent die meer uit je leven en business wil halen dan je tot nu toe doet.
  • Als je merkt dat je je dromen beetje bij beetje aan het bijstellen bent, terwijl je gevoel schreeuwt dat je moet gaan voor jouw eigen authenticiteit …

 

 

 

Herken je je in een van deze punten, dan is deze masterclass uitermate geschikt voor jou.

Een veranderingsproces begint met het zetten van de volgende stap. Toegegeven, dat kan je niet op één dag. Daarom dat ik naast de masterclass ook een programma van één maand heb opgezet om je op weg te zetten. Ontdek hoe jij je leven in een hogere versnelling kan brengen.

WAT DOET HET?

Je wil je leven veranderen en groeien. Goede voornemens volop, maar je staat jezelf in de weg en blijft maar uitstellen. Echte verandering blijft uit. Om uit deze cirkel te komen heb je leiderschap en een concreet plan van aanpak nodig. Zodat je weet wat je wilt, welke richting je uit gaat, en welke stapppen je moet ondernemen om het te realiseren.

 

In de Masterclass en eventueel de volgende 30 dagen tijd introduceer ik je in de wereld van het ‘leven vanuit kracht en onafhankelijkheid’.  Leer hoe je korte metten maakt met zelfsabotage; hoe om te gaan met angst voor verandering; groeikeuzes te maken in plaats van comfortkeuzes; duidelijkheid, helderheid en perspectief te krijgen. Kortom, écht verandering te creëeren.

 

 

Het is mijn absolute commitment dat ik aan de slag ga met jou, want jij bent zelf de allerbelangrijkste schakel op weg naar persoonlijk en zakelijk succes. Jouw leven begint en eindigt bij jou. Wie je nu bent, is in staat om de resultaten te creëren die je tot nu toe creëert. Wil je andere resultaten? Dan moet je jezelf opnieuw uitvinden. En dat is exact wat ik met je doe en waar ik meester in ben door ervaring.

 

 

 

Kick-Off Event + Persoonlijke Coaching + Persoonlijke Reminders

MASTERCLASS

De start van dit intensieve begeleidingstraject is een 1 daagse LIVE MASTERCLASS. Je neemt hiermee deel aan een 8 uur durende masterclass waarin ik belangrijke basiskennis met je deel, die je nodig hebt om te komen tot effectieve en duurzame verandering die je in staat stelt om je doel te realiseren. Tijdens deze dag leggen we de basis voor de 30 dagen die daarna volgen. Je kan dit seminar ook afzonderlijk volgen.

 

PERSOONLIJKE COACHING

De persoonlijke coaching start de week voorafgaand aan het Seminar met een kort gesprek. Vanaf dan heb je 4 weken lang op een vast moment een 1-op-1 Coaching Sessie met mij

Deze sessies zijn gericht op jou om je zoveel mogelijk waarde te laten halen uit dit programma.

Op deze manier volg je niet een seminar waar je achteraf in de praktijk niets mee doet, maar haal je er alles uit en maak je per direct impact op je leven en je eventuele business.

 

DAGELIJKSE ONLINE REMINDERS

Tijdens deze maand ontvang je dagelijks een inspirerende reminder in je mailbox. Deze reminders leren je “anders” te gaan kijken naar je leven en je business, ze creëren een nieuw intern gesprek met jezelf.

 

 

Praktische informatie

 WEBINAR

Bekijk alvast het webinar.

 

DATUM MASTERCLASS

Zaterdag 14 oktober 2017: 10u - 18u

 

LOCATIE MASTERCLASS

M-Hotel Genk

Coaching is telefonisch of of via Skype

 

 

DUUR BASISPROGRAMMA

30 dagen (max. 10 deelnemers)

 

INVESTERING

  • Qua tijd: 1 volledige dag op locatie en 4.5 uur intensieve coaching
  • 150 € als je énkel de masterclass wil volgen (incl. lunch en drank). Verminderde prijs voor degenen wie reeds in begeleiding is. Early bird prijs: 120 € (geldig tot 10 oktober '17)
  • 600 € voor het gànse programma. Early bird prijs: 500 € (geldig tot 10 oktober '17)

 

Vragen?

Peter Kupers - Tel.: 0032 499.18.38.65

 

 Elk volgend niveau dat je wil bereiken in jouw leven zal een andere jou vragen.

Vind jezelf terug uit, keer op keer.