TRAINING
Zelfleiderschap

Om mensen kennis te laten maken met mijn manier van werken en daarbij al flink wat tranformatie te creëren, heb ik dit programma in het leven geroepen. Soms weet je gewoon dat iets de juiste weg is voor jou, maar wil je een rustige start maken.

Gedurende het seminar en de 30 daaropvolgende dagen tijd ontdek je wat jouw eigen authenticiteit in de weg staat en hoe je zelfleiderschap kan ontwikkelen. Je krijgt meer focus en helderheid dan ooit van te voren, en bij de meerderheid ook direct meer resultaat dan ooit voorheen. Lees verder om meer te ontdekken.

     – Peter Kupers –

 

Gastheer
Peter Kupers

Meld je
hier aan

 

 

 

Voor wie en wat is het basisprogramma?

Dit programma wordt geleid door mezelf, ik begeleid tevens de persoonlijke coachingssessies. Wil je meer over mij ontdekken, bezoek dan de ‘Over Peter’ pagina.

 

“We werken samen om tot de kern te komen waarom je niet doet wat je écht wil en waarvan je weet dat je het zou moeten doen.“

 

– Peter Kupers -

VOOR WIE?

  • Voor degene die klaar is voor de volgende stap in zijn leven en hierbij extra hulp kan gebruiken.
  • Voor de persoon die helder voor ogen heeft welke resultaten te boeken, maar nog niet helemaal helder heeft hoe dit voor elkaar te krijgen in een zo kort mogelijke tijdsspanne.
  • Als je het gevoel hebt dat je toe bent aan de volgende stap? Succesvoller zijn in waar je goed in bent.
    Een job waar jij gans je potentieel in kwijt kan?
  • Als je iemand bent die meer uit je leven en business wil halen dan je tot nu toe doet.
  • Als je merkt dat je je dromen beetje bij beetje aan het bijstellen bent, terwijl je gevoel schreeuwt dat je moet gaan voor jouw eigen authenticiteit …

 

 

 

Herken je je in een van deze punten, dan is dit programma uitermate geschikt voor jou.

Een veranderingsproces begint met het zetten van de volgende stap. Toegegeven, dat kan je niet op één dag. Daarom dat ik dit programma van één maand heb opgezet om je op weg te zetten. Ontdek hoe jij je leven in een hogere versnelling kan brengen.

WAT DOET HET?

Je wil je leven veranderen en groeien. Goede voornemens volop, maar je staat jezelf in de weg en blijft maar uitstellen. Echte verandering blijft uit. Om uit deze cirkel te komen heb je innerlijk leiderschap en een concreet plan van aanpak nodig. Zodat je weet wat je wilt, welke richting je uit gaat, en welke stapppen je moet ondernemen om het te realiseren.

 

In 30 dagen tijd introduceer ik je in de wereld van het ‘leven vanuit kracht en onafhankelijkheid’. Wat kan je anders doen? Hoe anders denken? Hoe anders leven? Leer hoe je korte metten maakt met zelfsabotage; hoe om te gaan met angst voor verandering; groeikeuzes te maken in plaats van comfortkeuzes; duidelijkheid, helderheid en perspectief te krijgen. Kortom, écht verandering te creëeren.

 

Het is mijn absolute commitment dat ik aan de slag ga met jou; de allerbelangrijkste schakel op weg naar persoonlijk en zakelijk succes. Jouw leven begint en eindigt bij jou. Wie je nu bent, is in staat om de resultaten te creëren die je tot nu toe creëert. Wil je andere resultaten? Dan moet je jezelf opnieuw uitvinden. En dat is exact wat ik met je doe en waar ik meester in ben.

 

 

 

Kick-Off Event + Persoonlijke Coaching + Persoonlijke Reminders

KICK-OFF SEMINAR

De start van dit intensieve begeleidingstraject is een 1 daags LIVE event. Je neemt hiermee deel aan een 8 uur durend seminar. Tijdens dit seminar deel ik belangrijke basiskennis met je, die je nodig hebt om te komen tot effectieve en duurzame verandering om je doel te realiseren. Tijdens deze dag leggen we de basis voor de 30 dagen die daarna volgen. Je kan dit seminar ook afzonderlijk volgen.

 

PERSOONLIJKE COACHING

De persoonlijke coaching start de week voorafgaand aan het KickOff event met een kort gesprek. Vanaf dan heb je 4 weken lang op een vast moment een 1-op-1 Coaching Sessie met mij.

Deze sessies zijn gericht op jou om je zoveel mogelijk waarde te laten halen uit dit programma.

Op deze manier volg je niet een seminar waar je achteraf in de praktijk niets mee doet, maar haal je er alles uit en maak je per direct impact op je leven en je eventuele business.

 

DAGELIJKSE ONLINE REMINDERS

Tijdens deze maand ontvang je dagelijks een inspirerende reminder in je mailbox. Deze reminders leren je “anders” te gaan kijken naar je leven en je business, ze creëren een ‘nieuw intern gesprek’.

 

 

Praktische informatie

WEBINAR

Bekijk alvast het webinar. Je kan alvast ook het webinar van 6 september volgen.

 

DATUM SEMINAR

Zondag 24 september 2017 - 10u - 18u

 

LOCATIE SEMINAR

KickOff event: Hotel Van Eyck Maaseik

Coaching: Telefonisch | Online

 

DUUR BASISPROGRAMMA

30 dagen (max. 10 deelnemers)

 

INVESTERING

  • Qua tijd: 1 volledige dag op locatie en 4.5 uur intensieve coaching 
  • 500 euro voor het gànse programma.
  • 150 euro als je énkel het seminar wil volgen (incl. lunch en drank). Verminderde prijs voor degenen wie reeds in begeleiding is.

     Weet dat je effectief levenstijd wint door

     deelname aan dit programma!

 

Vragen?

Peter Kupers - Tel.: 0032 499.18.38.65

 

Als iedere persoon die vraagt …

“Wanneer zal de wereld eindelijk eens veranderen?”

zichzelf zou veranderen, dan zou de wereld een veel betere plaats zijn.