(*)

(*)

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier verstuurd

(*)

Wil je een vrijblijvend gesprek over jouw uitdagingen of me boeken voor een interview of een lezing? Voel je vrij om contact met me op te nemen.

 

Plan een gesprek met me in om te kijken waar ik van dienst kan zijn. We spreken dan over hetgeen wat daadwerkelijk waardevol is voor jou en jouw leven en/of business. Ik zorg voor een conversatie die jouw hele leven kan veranderen. Het zou een eer voor me zijn om met je te spreken.

 

De gratis coachingsessie omvat:

- 30 min - 1 op 1

- Telefonisch of via Skype

- Blik op waar je nu staat

- Blik op waar je naartoe wil

 

Routebeschrijving

 

Vanuit Eindhoven: A2 richting Maastricht, neem afrit 41 ‘Thorn/Ittervoort/Maaseik’, daar rechtsaf richting Maaseik.  6km volgen van Venlosesteenweg. Na 6km rechts afslaan naar Drietak, het is het eerste witte huis aan de rechterkant, nr. 2.

 

Vanuit Leuven/Hasselt/Antwerpen/Gent: neem in Lummen de E314 richting Genk/Aken, neem afrit 32 ‘Genk Oost’ richting Maaseik, Europalaan volgen tot aan Rijksweg in Dilsen, daar linksaf richting Maaseik. Rechtsaf ring Maaseik en gewoon volgen naar Venlosesteenweg. Na 7km rechts afslaan naar Drietak, het is het eerste (witte) huis aan de rechterkant, nr. 2.

 

Vanuit Maastricht/Heerlen: A2 richting Eindhoven, neem afrit 46 ‘Roosteren/Maaseik’, daar linksaf richting Maaseik.  In Maaseik na de Maasbrug 6km volgen van Venlosesteenweg. Na 6km links afslaan naar Drietak, het is het eerste witte huis aan de rechterkant, nr. 2.

 

Vul onderstaande gegevens in en ik neem binnen 48 uur telefonisch contact met je op!

Contactgegevens

 

Peter Kupers

T:+32/499/18.38.65
peter@deepsoulconnections.com
   Drietak 2, 3640 Kinrooi - België

peter_kupers

 

Gratis sessie aanvragen?