Algemeen

Hoe werkt het downloaden?

De aankoop van onze audio’s is een fluitje van een cent!

 

Stap 1: Klik op de "Buy Now" knop voor alle items die je wilt kopen.

Stap 2: Maak een betaling met behulp van PayPal of kredietkaart (Visa, ...)

Stap 3: Zodra jouw betaling is ontvangen, word je automatisch doorverwezen naar een webpagina die je

             downloads bevat.

 

Dit hele proces duurt hoogstens een paar minuten. Om het leven nog makkelijker te maken, krijg je ook een e-mail die de links bevat van de bestelde downloads (mocht je deze e-mail niet ontvangen, kijk dan even in je spamfolder).

Klik gewoon op de links om je downloads op te slaan. Je kan dan gebruik maken van de downloads in jouw favoriete mp3-speler. Je kan ze uploaden naar je iPhone, iPad of Android-telefoon of afspelen op je Pc.

 

De audio wordt bij voorkeur beluisterd met koptelefoon of oortjes!

 

Mocht je een probleem met een download hebben (een zeer zeldzame gebeurtenis) kijk dan bij Frequently Asked Questions of neem gerust even contact met ons op.

 

Frequently asked questions

 

In welke kwaliteit bieden jullie de audio’s aan?

De muziek wordt aangeboden in mp3 formaat. De minimale kwaliteit is 192 kbps (kilobyte per seconde). Lees meer over mp3 op http://nl.wikipedia.org/wiki/MP3

De keuze voor mp3 hebben we gemaakt om een goede balans te hebben tussen kwaliteit en gebruiksgemak (o.a. downloadbaarheid).

 

Kan ik de audio's beluisteren voordat ik het aanschaf?

We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen 'blind' audio's koopt. Het is dus mogelijk om een preview van de audio’s te beluisteren. Ga hiervoor naar de audio die je wil horen en klik erop.

Om rechten-technische reden is van elke mp3 slechts een beperkt aantal seconden te beluisteren.

 

Welke betaalmehoden zijn er?

Je kan betalen met PayPal of via Visa, Mastercard en American Express (door middel van PayPal). De betaling voor de producten verkocht via Deepsoulconnections.com gaat via Sellfy.com, een zeer betrouwbare en gereputeerde online service gewijd aan het verkopen van online producten.

 

Is mijn betaling veilig?

Absoluut. We gebruiken de encrypted diensten van PayPal en in de nabije toekomst van Stripe om alle financiële transacties uit te voeren, dus alle details van je rekening en persoonlijke informatie zijn volledig beschermd.

 

Ik heb geen Paypal Account. Kan ik in plaats daarvan met een credit card betalen?

Ja! Klik op hetgeen je wil kopen en dan krijg je een scherm"Pay with a credit or debit card".Dan moet je even al je gegevens invullen. Deze gegevens zijn énkel door PayPal leesbaar en niet door ons! PayPal is één van de veiligste betaalsystemen die er zijn.

 

Hoe werkt het downloaden?

Nadat je hebt betaald en de betalingsprovider akkoord heeft gegeven voor de betaling ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je bestelling. Hierin staat ook een downloadlink. Dit bestand kun je vervolgens downloaden, op je computer, Ipad, smartphone, ... opslaan en beluisteren.

 

Wat gebeurt er als het downloaden mislukt?

Je hebt 5 pogingen om de audio te downloaden. Mocht een download niet lukken, probeer het dan gewoon nog een keer. Als het echt niet lukt, neem dan contact met ons op.

 

Ik heb geen bevestigings e-mail ontvangen, wat nu?

Kijk a.u.b. eerst even in je spamfolder, wellicht is de e-mail daar per ongeluk in terecht gekomen. Mocht je de e-mail dan nog niet vinden, neem dan even contact met ons op.

 

De periode waarbinnen ik kan downloaden is verlopen en mijn download was nog niet gelukt.

Geen paniek, stuur ons een bericht met de reden van de vertraging en we lossen dit voor je op.

 

Hoe kun je de MP3 afspelen?

De MP3’s zijn geschikt voor afspelen op:

• Tablets zoals Ipad, Samsung, Sony, etc

• Smartphones zoals Iphone, Samsung, HTC, Sony, LG, Asus, Motorola, etc

• Computer en Apple

• je mag de MP3 ook branden op een CD (uitsluitend voor eigen gebruik)

Download de MP3 op je apparatuur en speel ze af, zo vaak als jij wenst.

 

Nog vragen?

Voel je dan vrij om ons te contacteren.