GRATIS

Klik hier voor een telefonische
inzicht-sessie

klik hier

Therapie & Coaching

Start-up Traject

Trajecten langere duur

Business Empowerment

SoulKey Traject

PSIO-bril

Mp3 Downloads

Mp3 – downloads

 

 

Dagelijks krijgen we aanvragen voor persoonlijke sessies om te werken aan verschillende uitdagingen. Helaas lukt het niet iedereen om naar de praktijk te komen en een afspraak te maken.

Om iedereen te kunnen helpen bieden we ook de mogelijkheid aan voor het downloaden van audio's, zoals deze hieronder. Bij regelmatig gebruik, zullen deze audio’s meer balans in je leven brengen en effectief je kijk op jouw leven veranderen.

MP3 - De optimale jij

Deze hypnose audio (mp3) is een krachtige tool die je begeleidt om de optimale versie van jezelf te ontdekken! Het voornaamste doel van deze audio is om je te helpen stress los te laten, meer in je kracht te komen en inspiratie te ontvangen om jouw levenspad te vinden. Omarm je dromen en leef ze!

Duur: 1 Uur  -  luister hier naar een preview

buy

MP3 - De spiegeloefening

Deze audio (mp3) begeleidt je om stapsgewijs jouw denken (weerspiegeld door de innerlijke man) en gevoel (weerspiegeld door de innerlijke vrouw) in evenwicht te brengen en zo meer balans te brengen in jouw relaties en zo ook in je leven.

 

Duur: 19 minuten  -  luister hier naar een preview

buy

MP3 - Waterhealing

Deze audio (mp3) begeleid je hoe je het water binnen en buiten jezelf positief kan activeren en vitaliseren.  Stel je eens voor hoe het zou zijn als er overal in je lichaam water stroomde met prachtige kristalvormen, als een weerspiegeling van liefde, dankbaarheid en immuniteit. Om deze transformatie te ondersteunen bied ik je deze geleide meditatie aan die je helpt om je energetisch en emotioneel lichaam te reinigen, om dan jezelf en je omgeving een infuus te geven van frisse levensenergie en liefde.

Duur: 14 minuten   -  luister hier naar een preview

 

buy

MP3 - Chakra Balancing

Deze hypnose audio (mp3) is een krachtige tool die je begeleidt om je zeven hoofdchakra's te zuiveren en te balanceren. Op het einde van deze audio ben je ingeplugd op de universele energie van liefde en vreugde.

Duur: 35 minuten

 

buy