Online Webinar : Woensdag 3 mei 2017 om 20u

Stop met uitstellen - Haal het beste uit jezelf

MELD JE HIER AAN >>>

Je wil je leven veranderen en groeien. Goede voornemens volop, maar je staat jezelf in de weg en blijft maar uitstellen. Echte verandering blijft uit. Om uit deze cirkel te komen heb je een kristalheldere visie en een concreet plan van aanpak nodig. Zodat je precies weet wat je wilt, welke richting je uit gaat, en wat je moet doen om het te realiseren. Na jarenlang mensen te hebben begeleid, weet ik waardoor iemand zich laat tegenhouden om écht het leven te leiden dat bij hen past. Samen creëren we beweging en resultaat!

 

  • Leer in dit webinar...
  • Hoe je groeikeuzes maakt in plaats van comfortkeuzes.
  • Hoe je door je glazen plafond kan breken.
  • Duidelijkheid, helderheid en perspectief te krijgen.
  • Hoe je écht verandering kan creëeren.
  • BONUS: gratis analysegesprek en toegang tot het DSC Basisprogramma om je te ondersteunen.

 

Dit webinar is een actie-webinar. Eentje waardoor je stopt met je terughoudend op te stellen en toegewijd bent om écht voor je doel te gaan. Zodat je leven er over een aantal maanden écht anders uit ziet. Niet te missen dus! Meld je vandaag nog aan want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

 

 

                            Presentatie: Peter Kupers

Ik werk met gedreven mensen die kiezen voor een krachtiger leven. Mijn begeleiding is een uniek evenwicht tussen de kracht van het onderbewuste en een straightline pragmatisme om tot concrete resultaten en duurzame veranderingen te komen.

 

 

Klik hier om te registreren >>>

Gastheer
Peter Kupers

Meld je GRATIS aan