PORTUGAL
Body Mind Soul Allignment - Retreat

Wil je op een ontspannen manier ontdekken hoe je je lichaam, mind en ziel op één lijn kan brengen om zo te creëren vanuit je authentieke kracht -  ga mee op een 8 Daagse Retreat in Portugal met  aardehelingswerk, healing, persoonlijke ontwikkeling, yoga, chi gong en veel plezier!

31 Mei-7 Juni 2018!

– Peter Kupers –

 

 

Ontwaken

Voel je weleens een diep verlangen opwellen van binnenuit, een verlangen naar iets dat je niet kunt definiëren of uitleggen?

Merk je dat je in de ban bent van een innerlijke kreet die ernaar verlangt om diepe authentieke antwoorden te ontdekken op de grote existentiële vragen: Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat is het doel van het leven? Welk is mijn doel in dit leven? Voel je je een brandende passie om jouw meest volledige creatieve potentieel te actualiseren in deze waardevolle menselijke geboorte?

Komt er een diepe zorgzaamheid in je op die je vult met het gevoel dat er iets fundamenteels dringend dient te evolueren in de manier waarop mensen met zichzelf, elkaar en de aarde omgaan?

 

Indien jouw antwoord op deze vragen JA is, en als je ervan overtuigd bent dat dit gepassioneerde streven belangrijk is in je leven, dan heb je al alle zeilen bijgezet op het grootste avontuur dat dat een mens ooit kan ondernemen -  de reis van ontwaken.

 

 

Transformatie

Ervaar de vervoering van individuele en collectieve transformatie in de schitterende omgeving van  Quinta Rio Alcaide in Portugal. Ontdek de diepere dynamiek van wat het betekent om niet enkel jezelf te transformeren, maar ook om te leren hoe jij je actieve rol kan spelen in de collectieve transformatie op wereldvlak maar ook het beter in relatie staan tot anderen.

 

Deze 8-daagse retreat is gewijd aan de ontdekking, exploratie en de manifestatie van onze diepste mogelijkheden. Deze transformatiereis omarmt zowel jouw individuele bewustwording als jouw potentieel voor collectieve bewustwording.

Als je verlangt naar een diepe en blijvende transformatie, als je de schaduwen die je tegenhouden wilt oplossen, als je wilt samenkomen met anderen in een vervoerende en uitdagende reis in welke we reiken naar het hoogste. We hebben zoveel meer invloed dan we beseffen als we ons verbinden met elkaar en met onze ware kracht.

 

Als je al dit wilt ervaren in een context van stilte, pure natuur, oefening en heerlijke voeding, dan is deze retreat wellicht iets voor jou!

 

Er is mogelijkheid tot een Soulkey sessie met Peter of een Akasha reading met Veerle Michiels (deze sessies zijn op voorhand aan te vragen en extra bij te betalen).

 

Focus

We focussen ons samen op:

 • Hoe je body, mind en ziel op één lijn kan brengen
 • Ontdekken van tools en oefeningen om je uit te lijnen met je ware zelf
 • Ontdekken wat jouw authentiek levensdoel kan zijn
 • Aarde- en waterhealing
 • Welke je persoonlijke energie-afdruk is en hoe deze in te  schakelen in een groepsafdruk voor Aarde-healingswerk

 

 

 • Hoe je kan samenwerken met natuurkrachten
 • Hoe je kan groeien door samen dingen te doen
 • Hoe je jouw ego patronen, zelfbeeld en beperkingen kan identificeren en overstijgen
 • Kriya Yoga en Qi Gong beoefenen in de vrije natuur
 • Stemwerk om lichaam en geest vrij te maken

 

 

Programma

De ochtenden beginnen we steevast met meditatie, yoga en Chi Gong. Een fijne manier om je te openen en je bewustzijn te verruimen. Peter zal een verscheidenheid van geleide meditaties aanbieden die simpel zijn en je naar de bron van je wezen zal leiden.

 

Het merendeel van de meditaties zal in groep worden gedaan maar je hebt ook de mogelijkheid om alleen te mediteren op een prachtige plek in de natuur als je wilt.

 

Gedurende vier dagen gaan we op pad na het ontbijt. Elke dag kiezen we een andere bestemming. Zo is het de ene keer naar de verborgen wereld achter het bedevaartsoord Fatima.

 

Een andere keer naar Bairro, waar we letterlijk in de voetsporen treden van dinosaurussen en zo via een geleide meditatie contact maken met een heel andere tijdslaag.  Steeds is er vrije tijd voor jezelf voorzien.

 

In Tomar en Sintra wijdt Peter je in, in de gnostische kennis van de Tempeliers die daar hun verborgen mystiek hoofdkwartier hebben gehad en waar je nog kan intappen in die energielagen.

Je leert ook waterhealing toepassen via samenwerking met de rivierdeva van de Taag in Almourol en met de oceaandeva’s in Vale Furado     .

 

En naast diep afdalen in de schoot van moeder Aarde in de grotten van Pena, wandelen we in oeroude valleien in het natuurreservaat Serras de Aire e Caandeeiros langs kleine watervallen en oeroude bomen.

 

Aan het eind van de dag keren we altijd terug naar de Quinta waar we heerlijk gezamenlijk dineren. Daarna is er tijd is om lekker te doen waar je maar zin in hebt.

 

Dat kan zijn je even terugtrekken op je kamer of in de tuinen, bij de open haard zitten met een wijntje en een boek lezen of een avondwandeling in absolute stilte. Als het helder is kun je de Melkweg zien schitteren boven je hoofd. Op twee avonden doen we ook een groot vuurritueel.

Samengevat:

Dag 1  Vlucht naar Lissabon en transfer naar Quinta Rio Alcaide

Dag 2 Volle dag op het domein met o.a. vuurceremonie

Dag 3  Aardehealing in Fatima en de grotten van Pena

Dag 4 Wandeling in het Natuurpark Serras de Aire e Candeeiros

Dag 5  In het spoor van de tempeliers in Tomar; werken met de rivierdeva van de Taag en in de voetstappen van de dinosaurussen.

Dag 6  Atlantische Oceaan - Vale Furado

Dag 7  Volle dag op het domein

Dag 8 Lissabon en vlucht in de late namiddag naar België of Nederland

 

Dagschema :

8u          Meditatie, Qi Gong of Yoga (optioneel)

9u          Ontbijt

10u        Ochtendsessie of uitstap

13u        Lunch al of niet op verplaatsing

15u        Namidddagsessie of uitstap

17u        Thee break

19u30   Avondeten

21u30   Laatste vuurmeditatie of wandeling (optioneel)

 

 

Praktische informatie

Inbegrepen in reissom:

 • 7 overnachtingen in een betoverende omgeving
 • 3 verrukkelijke, verse en lokaal geteelde vegetarische maaltijden per dag
 • Transport, entreegelden
 • Heerlijk zwembad enkel voor deelnemers
 • Transport van en naar de luchthaven in Lissabon (op afgesproken tijdstip)

Dagelijkse intensieve begeleiding van Peter

Dagelijkse yoga- en Qi Gong-sessies voor het verjongen van geest, lichaam en ziel

 

Vluchten:

Je wordt afgehaald aan de luchthaven in Lissabon op 31 mei, 2018 omtrent 19u. De vlucht naar Lissabon en terug dien je zelf te boeken. Indien je niet tijdig arriveert op de luchthaven (behalve vanwege vertraging van het vliegtuig) dan kunnen we je helpen met het transport via bus of taxi (op jouw eigen kosten).

 

Er zijn o.a. rechtstreekse en goedkope vluchten vanuit Eindhoven, Brussel en Amsterdam naar Lissabon. Zodra je je hebt aangemeld voor deze week ontvang je een helder overzicht van de mogelijkheden.

Indien je vroeger wenst te komen of langer wenst te verblijven, dan kan je dat regelen met Fernanda van Quinta Rio Alcaide.

 

 

 

Niet inbegrepen in reissom:

 • Reis en/of annuleringsverzekering – verplicht zelf te regelen
 • Vlucht naar Lissabon (prijs vanaf  €150,- voor retourticket)
 • Extra drankjes nà de maaltijden
 • Souvenirs, persoonlijke telefoongesprekken, taxi’s, was en fooien
 • Extra’s: Soulkey sessie met Peter, lezing van jouw Akasha kronieken met Veerle

 

 

Jouw investering:

 

€1200,- éénpersoonskamer

 

Iedereen kan alleen slapen. Voor koppels is er een tweepersoonsbed voorzien.

 

Vroegboekkorting tot 5 mei 2018: €1040,-

 

Het retreat is beperkt tot 11 deelnemers, dus wees er tijdig bij.

 

Om deel te nemen:

Indien je interesse hebt om deel te nemen of vragen, stuur me dan een e-mail  op: info@peterkupers.be of meld je aan via deze link.

 

Vertel dan even:

1. Waar je woont

2. Je leeftijd

3. Waarom je wil deelnemen aan dit retreat

4. Alle achtergrondinformatie die jij denkt dat van belang is

 

Indien je inschrijving aanvaard wordt hebben we een gesprek via Skype.

• Je aanmelding is definitief na overmaking van € 250,- aanbetaling. Deze aanbetaling is niet terugvorderbaar.

• Volledige betaling is verschuldigd per 1 september.

• Aanmeldingen voor deze retreat moeten worden ingediend voor 5 mei 2018.

 

Klik hier om de reis- en boekingsvoorwaarden in zijn geheel te bekijken.

Wij garanderen de retreat op basis van het minimum aantal definitieve deelnemers. Voor deze bestemming is dat minimum 6 deelnemers. De minimumleeftijd voor deze reizen is 18 jaar.

 

 

De locatie

Quinta Rio Alcaide is gelegen in Porto de Mos, anderhalf uur ten noorden van Lissabon.

Deze authentieke quinta wordt gerund door Elisabeth en Maria Fernanda. Je hoeft geen Portugees te spreken!

 

Het is een idylisch domein met een heel bijzondere energie dat aan de rand ligt van een groot ongerept natuurreservaat en zich uitstrekt over enkele vierkante kilometers.

Je verblijft er als het ware in je eigen huis, maar dan eentje mét zwembad en open haard.

 

De gebouwen en aanpalend zwembad ligt in een vallei vol van olijf-, citroen en sinaasappelbomen en heeft  een boeiende geschiedenis en rijk spiritueel verleden van meer dan 300 jaar oud.

 

Over Peter

Peter heeft al honderden levens helpen transformeren en werkt zowel op mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel niveau. Hij spoort zijn cliënten aan om hun bewustzijn van beperkte mogelijkheden uit te breiden naar onbegrensde vergezichten, verder dan zelf opgelegde beperkingen naar een plaats waar zoveel meer mogelijk is. Dit door middel van hypno- en regressietherapie, patroondoorbrekende coaching, unieke retreats, lezingen, workshops en publicaties.

 

 

Zijn begeleiding is een uniek evenwicht tussen mystiek, de kracht van het onderbewuste en een straightline pragmatisme om tot concrete transformatie te komen.

 

"Omarm het verlangen, bereid je voor op de uitdaging en wees klaar om de buitengewone persoon en leider te ontmoeten die je bent".

 

Peter is zowel thuis in België, Nederland, Portugal als India.

 

FOCUS

INTRO

PROGRAMMA

PRAKTISCH

LOCATIE

GASTHEER