GRATIS

Klik hier voor een telefonische
inzicht-sessie

klik hier

Therapie & Coaching

Start-up Traject

Trajecten langere duur

Business Empowerment

SoulKey Traject

PSIO-bril

Mp3 Downloads

Wat is het?

PSIO-bril

De PSiO-bril is complementair met het werk wat ik doe als hypnotherapeut en mental coach. Het geeft je de kans om in jouw eigen tijd aan de slag te gaan met een aantal werkpunten.

 Ik heb de man achter deze uitvinding, Stephane Dumonceau, persoonlijk leren kennen en geloof door ervaring enorm in de toegevoegde waarde hiervan. Deze tool is pas sinds begin 2016 vrij te koop voor particulieren. Op enkele maanden tijd is de PSiO van grote waarde gebleken voor mezelf, voor mijn geliefden, voor vele van mijn cliënten en voor de cliënten en patiënten van heel wat collega’s.

 

De PSiO-bril combineert licht- en relaxatietherapie via een ingebouwde 'mp3-lichtspeler'. Het brengt je in een mum van tijd in een diepe ontspanning of kan je een boost aan energie geven. Hij combineert de lichtstimulatie met stem relaxatie en gekleurde, muzikale lichteffecten. Er zijn downloadbare muzikale, relaxatie- en inslaapprogramma's. Daarnaast zijn er ook specifieke therapeutische programma's, alsook programma's die je een energieboost geven.

 

Waar helpt de PSiO-bril bij?

De stimulatie van het gekleurde licht en van de stembegeleiding speelt een rol bij het beheersen van stress, "maal"gedachtes tot rust brengen, het bereiken van een diepere meditatie, het verminderen van angsten bij de tandarts, voorbereiding op examens, pijnmanagement, reguleren van jetlag, makkelijker in slaap vallen, snelle recuperatie na een lange inspanning via powernaps en nog voor een heleboel andere specifieke situaties.

 

Hoe?

De PSiO-bril werkt met al of niet pulserend gekleurd licht, muziek en/of 3D-stemmen. De techniek achter de PSiO-bril is al gedurende meer dan 25 jaar in onderzoek en in ontwikkeling. Dit veelal in ziekenhuizen en slaaplaboratoria. NASA kocht een tijd geleden de PSiO-bril om de effectiviteit te testen in het reguleren van de jetlag en stress management van de astronauten.

 

Meer dan 150 programma's

Ieder kan zelf een selectie maken uit meer dan 150 programma's met stem en muziek (Engels, Frans en Nederlands o.a.) en deze downloaden via www.psioplanet.com  (een download-platform, zoals iTunes, maar dan in MP3 kleurenversie).

 

Meer weten?

Surf naar www.psio.com. Er is al veel te vinden op de Nederlandstalige site maar nog niet alles. Meer vind je op de Engelstalige website (rechts bovenaan de webpagina klikken).

 

Zelf de PSiO-bril ervaren?

Wil je weten wat de PSiO-bril voor JOU kan doen of voor jouw cliënten of patiënten, ervaar het dan zelf eens. Er zijn drie opties:

1.  Je maakt een individuele afspraak met me.

2. Ik organiseer van tijd tot tijd een inloopdag in mijn praktijk in Kinrooi (net op de grens met Nederland aan de A2). Iedereen krijgt dan volgens afspraak ruim de tijd om het effect zelf te ervaren. Ik begeleid je om de programma's uit te proberen die het best bij je noden passen. Kortom, een gratis sessie zonder verplichting.

De eerstvolgende inloopdag vond plaats op 22 april 2017.

3. Er is ook de mogelijkheid om zelf in jouw woonplaats een inloopdag te organiseren waar ik de uitleg geef en het je laat uittesten.

 

Info en reservering: Peter Kupers. Tel.: 0032/499.18.38.65; mail me op peter@deepsoulconnections.com of meld je hier aan en geef je voorkeur van tijdstip én dag op.

 

klik hier om je aan te melden voor een ervaarsessie

 

 

 

Rechtstreeks kopen in de webshop?

Je kan de PSiO ook rechtstreeks bestellen. Omdat de PSiO enkel wordt verkocht via een netwerk van ambassadeurs, moet je voor de bestelling een ambassadeurscode invullen, mijn code is deepsoul. Op die manier kan je dus alles ook rechtstreeks bestellen op https://www.psiostore.com/en/ (code invullen en het land waar je woont - hier zie je dan ook alle mogelijkheden en het prijskaartje.)

 

Ambassadeur worden?

Je kan ook 'ambassadeur' worden van deze waardevolle tool. Interesse? Contacteer me dan even op de eerder vermelde coördinaten. We maken dan een afspraak en ik leg je alles uit.