Noord-India Route

Reisroute

Data & Prijzen

Brochure downloaden

Reis boeken

Reisinfo

Praktisch

Huur mij in?

Mooi samengevat

Wat maakt deze reis uniek?

Boeken/reserveren

Reserveren of extra informatie?

Reserveren of extra informatie verkrijgen over deze reis gaat heel makkelijk:

• via het invulformulier hieronder

• per e-mail:   info@deepsoulconnections.com

• telefonisch op het nummer 0032/499.18.38.65 (best bereikbaar tussen 12U en 13u en tussen 20u en 21U30)

• per post: stuur uw brief naar Deep Soul Connections, Drietak 2, 3640 Kinrooi.

 

Boek hier je reis of vraag informatie

Wil je deelnemen aan deze reis? Boek dan hier. Na het invullen van je persoonlijke gegevens ontvang je per e-mail een bevestiging van je deelname en een factuur/bestelbon in twee exemplaren waarvan je binnen de 14 dagen het kopie-exemplaar ondertekend terugstuurt naar ons. Je betaalt binnen de 14 dagen het voorschot (€ 300,-) vermeld op de bestelbon. Mocht je binnen een aantal dagen nog geen e-mail hebben ontvangen in je inbox, kijk dan even in de 'Spam', 'Junk' of map 'Ongewenst'.

Vul onderstaand formulier in, wij contacteren je zo snel mogelijk.

(*)

(*)

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier verstuurd

Betalingsschema

De aanbetaling van de boeking vindt in 3 termijnen plaats:

• 1e voorschot of aanbetaling:  € 300,- p.p.

Dit voorschot moet binnen 14 dagen na ondertekening en verzending van het boekingsformulier zijn bijgeschreven op rekeningnummer IBAN BE88 0689 0167 4641 (BIC: GKCCBEBB) t.n.v. Deep Soul Connections te  Kinrooi o.v.v. referentienummer, familienaam,  voornaam en vertrekdatum reis.

 

• Voor de 2e aanbetaling wordt een factuur verstuurd op het moment dat de het minimum vereiste aantal aanmeldingen bereikt is (nl. 6) en de reis definitief doorgaat.

   Op dat moment worden de vliegticket(s) geboekt en betaald: € 650,- p.p.

   Dit is enkel in geval je boekt inclusief de internationale vlucht.

   Deze aanbetaling moet dan per omgaande worden overgemaakt op rekeningnummer IBAN BE88 0689 0167 4641 (BIC: GKCCBEBB) t.n.v. Deep Soul Connections te Kinrooi o.v.v. referentienummer.

 

• De resterende reissom (€1595, in geval van vroegboekkorting en - €1695 €,- in geval van volle prijs) dient uiterlijk 30 dagen voor datum van vertrek te zijn bijgeschreven op dezelfde rekening van Deep Soul Connections met hetzelfde referentienummer.

 

• Als de deelnemer binnen 4 weken voor datum van vertrek een reis boekt, moet het volledige bedrag van de factuur per omgaande worden voldaan.

 

Verzekeringen

We stellen het afsluiten van een reisverzekering verplicht voor alle deelnemers. De dekking moet ten minste de medische-, ongevallen-, S.O.S.- en repatriëringkosten omvatten. Of een deelnemer de bagage wil verzekeren is naar eigen keuze. Ook raden we je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

 

• Uiterlijk veertien dagen voor vertrek ontvang je per e-mail de definitieve vluchtgegevens, het vliegticket (vrijwel alle maatschappijen werken met e-tickets), de deelnemerslijst en, indien van toepassing, de meest actuele reisinformatie.

 

Wanneer gaat jouw reis door?

Een reis gaat door wanneer het minimum aantal deelnemers wordt gehaald. Voor deze reis is dat minimum 6 deelnemers (en maximum 10). Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden gehaald, dan kunnen we besluiten de reis niet door te laten doorgaan. Dit hoor je uiterlijk drie weken voor je vertrek. Het alternatief is dat je dezelfde reis omzet op een andere vertrekdatum die wel doorgaat. Zo niet, dan krijg je je geld terug. Op onze website kun je zien of de reis al gegarandeerd doorgaat. Als je geboekt hebt dan wordt je ook persoonlijk een e-mail toegestuurd om je dit te melden.

Afstemmingsbijeenkomst

Je reis begint eigenlijk al op de afstemmingsbijeenkomst  enkele weken voor vertrek van deze spirituele reis. Kom hier zeker naartoe want:

  • je ontmoet er je reisgenoten. Het is altijd leuk om alvast te weten met wie je dit spiritueel avontuur gaat beleven en te ervaren waarom de groepsamenstelling geen toeval is.
  • je maakt kennis met Peter, organisator en inspirator.
  • er worden belangrijke praktische afspraken gemaakt.
  • het is het ideale moment om antwoord te krijgen op je vragen.
  • er zijn kleurrijke en informatieve sfeerimpressies van onze bestemming.
  • dit alles bij een Indisch hapje, drankje en muziekje.
  • we doen samen een vuurmeditatie om ons af te stemmen. Je ontvangt daardoor alvast een overdracht van energie.

Vanaf 2 maanden voor vertrek krijg je een e-mail met de datum en aanvangsuur van de afstemmingsbijeenkomst.

Waar? Drietak 2 te Kinrooi, België (voor wegbeschrijving, zie contact)

 

Extra info

Bij deze spirituele reis naar India ontvang je nog een aantal extra’s die je nog meer verdieping geven en waarmee je nog meer uit deze investering in jezelf kunt halen.

  • Lijst met boeken en You Tube video’s die gaan over de bijzondere plaatsen die we bezoeken.
  • Een papieren versie van de brochure.
  • Een document met gedetailleerde en praktische info over de Hindoe-cultuur.