'They say: Think twice before you jump. I say: Jump first and then think as much as you want!'

 

Osho

GRATIS

Klik hier voor een telefonische
inzicht-sessie

klik hier

Therapie & Coaching

Start-up Traject

Trajecten langere duur

Business Empowerment

SoulKey Traject

PSIO-bril

Mp3 Downloads

Praktijk Therapie en Coaching - Overzicht aanbod - Peter Kupers - Deepsoulconnections

Therapie & Coaching

Ontdek in de keuzebalk hiernaast wat ieder traject voor je kan betekenen. Klik op het traject en lees waar het op gericht is en wat je krijgt.

Gratis analyse-gesprek

Plan een gesprek met me in om te kijken waar ik van dienst kan zijn. We spreken dan over hetgeen wat daadwerkelijk waardevol is voor jou en jouw leven en/of business. Ik zorg voor een conversatie die jouw hele leven kan veranderen. Het zou een eer voor me zijn om met je te spreken.

 

Dit gesprek omvat:

- 30 min - 1 op 1 - telefonisch of via Skype

- Blik op waar je nu staat

- Blik op waar je naartoe wil

 

Mijn aanpak

Hoe vaak heb je niet gehoord dat alle antwoorden die je zoekt in jezelf liggen en er altijd al zijn geweest. Toch is het niet eenvoudig deze informatie op je eentje te vinden.

De kracht van mijn aanpakᅠzit inᅠde combinatieᅠvan meerdere methodes. Ik sta er borg voor dat de aanpak volledig afgestemd is op jouw vraag. Ik werk met  moderne en vooruitstrevende methoden en technieken aan de kern van je persoonlijke thema’s.

 

Je bent bij mij in veilige handen zodat je je volledig op je eigen proces kan concentreren. Je zult al snel ontdekken, dat blijvende veranderingen altijd plaats vinden op diepere lagen van je persoonlijkheid. Omdat we aan de kern van je thema’s werken zullen je groeistappen duurzaam zijn.

 

Ik stimuleer ik je om vanuit je eigen kracht een groeistap in je ontwikkeling te maken. Je werkt onder professionele begeleiding aan de thema’s die je nog tegenhouden. Je herontdekt de kwaliteiten die je versterken bovenal om effectief om te gaan met veranderingen.

 

Als je klaar bent voor de volgende stap in je werk of je leven, dan vind je in mij een gecertificeerde professional die je in een vertrouwensrelatie de handvaten geeft om je leven zélf goed aan te pakken. Je gaat reageren op dingen die er nú zijn en minder op herinneringen, overtuigingen en situaties uit het verleden.

 

Deze aanpak maakt een begeleidingstraject niet alleen één van die ervaringen die je leven veranderen maar ook hoe je het leven waarneemt. Het verbind je met wie je echt bent en je rol tijdens dit leven. We werken samen opdat  je leven in een nieuwe wervelende dynamiek terecht komt.